Halcom CA
VODEĆA SERTIFIKACIONA AGENCIJA

JEDNA ZA SVE

Kvalifikovani elektronski sertifikat  JEDNA ZA SVE predstavlja ličnu kartu u elektronskom poslovanju. Kvalifikovani elektronski sertifikat „Jedna za sve“ Vam omogućava elektronsko poslovanje sa preko 40  banaka u regiji jugozapadne Evrope i na više portala (Poreska uprava, Centralni registar obaveznog socijalnog osiguranja, Portal eUprava, Uprava carina…).

SIGURNOST

U skladu sa Zakonom o elektronskom dokumentu, elektronskoj identifikaciji i uslugama od poverenja u elektronskom poslovanju („Sl. glasnik RS“, br. 94/2017 i 52/2021), osiguravamo visok nivo zaštite hardvera i softvera za izdavanje kvalifikovanih elektronskih sertifikata. Sve sigurnosne mere planiraju se i sprovode u skladu s ISO / IEC 27001: 2013 standardom, s FIPS 140-2 nivo 3 ili Common Criteria EAL4+ i ETSI tehničkim zahtevima.

KONTAKTIRAJTE NAS

Da li imate dodatnih pitanja o Halcomu, našim rešenjima i ponudama ili želite zakazati sastanak? Ispunite obrazac, ukratko opišite svoje želje i mi ćemo vas uskoro kontaktirati sa dodatnim informacijama ili predlogom sastanka.