Društvena odgovornost
UDRUŽIMO SNAGE KAKO BISMO POSTIGLI VIŠE

Društvena odgovornost deo je našeg svakodnevnog života i temelji se na vrednostima koje poštujemo i živimo, kao i na misiji koju smo sebi postavili i ciljevima koje želimo postići.

BRIGA O ZAPOSLENIMA

Zajedno gradimo budućnost, zato nudimo radno okruženje puno izazova, novih znanja i mogućnosti za profesionalni rast. Zalažemo se za ravnotežu između profesionalnog i porodičnog života i verujemo da nakon napornog rada sledi zabava, pa se redovno sastajemo („team building“), organizujemo novogodišnji zabave, decu u decembru posjećuje Deda Mraz, takmičimo se u stonom fudbalu …

BRIGA ZA ZDRAVLJE I SIGURNOST

Često znamo jedni drugima da kažemo: „Samo da budemo zdravi, sve će biti u redu.“, zato nastojimo da našim zaposlenima ponudimo najbolje uslove za rad i zdrav život. Svakodnevnim zdravim doručkom podstičemo zdrav način života, aktivnosti u „Sedmici  zdravlja“ usmeravaju nas da smanjimo rizik od raznih bolesti, a mnoge aktivnosti unutar sportskog udruženja BES omogućavaju nam bavljenje raznim sportovima.

BRIGA ZA ŽIVOTNU SREDINU

Svesni smo da mali koraci mogu dovesti do velikih promena. Mi smo kompanija koja brine o životnoj sredini; u brizi za sredinu recikliramo, skupljamo stari papir, staru odeću i organizujemo akcije čišćenja u blizini naših poslovnih prostora. Podstičemo naše zaposlene da se aktivno bave zaštitom okoline i podržavamo njihove inicijative u vezi s tim.

 

BRIGA ZA DRUŠTVO

Kao društveno odgovorna kompanija imamo sluh za potrebe društva, a pre svega želimo doprineti boljem kvalitetu života. U saradnji s neprofitnim organizacijama svake godine organizujemo različite dobrotvorne akcije – prikupljamo školski pribor, hranu, igračke … Tokom novogodišnjih praznika organiziramo i bazar, te prikupljena sredstva doniramo porodicama kojima su ona potrebna.