Karijera
GRADITE JE SA NAMA

ZAŠTO SE PRIDRUŽITI HALCOMU?

Zato što nismo samo još jedna IT kompanija. Pre svega, mi smo ljudi koji stvaraju inovativne proizvode i usluge. Mi imamo okruženje u kojem planiramo i razvijamo se. Okruženje u kojem uspostavljamo sjajne veze i sklapamo prijateljstva. Ponosni smo što stvaramo kulturu koja promoviše brigu o drugima, sportski duh i još mnogo toga.

I ZAŠTO JE ODLUKA DA NAM SE PRIDRUŽITE VAŠA NAJBOLJA ODLUKA?

ZATO ŠTO NUDIMO PRIJATELJSKO I INSPIRATIVNO RADNO OKRUŽENJE

 

Opuštena i prijateljska kultura naša je pokretačka snaga. Veliku važnost pridajemo dobrobiti naših zaposlenih pa ih podstičemo na lični i poslovni rast, sticanje različitih iskustava i specifičnih znanja. Na ovaj način jačamo međusobnu saradnju i obogaćujemo interno znanje. Osim vertikalnog podstičemo i horizontalni napredak, učestvovanje u projektima i radnim grupama … Mogućnosti je puno.

ZATO ŠTO ULAŽEMO U RAZVOJ SVIH NAŠIH ZAPOSLENIH

 

Tačno znamo gde idemo. I tačno znamo koja su znanja i veštine potrebne za to. Svesni smo i da će budućnost finansijskog sveta biti sasvim drugačija, pa već danas svoje zaposlene pripremamo za budućnost. Svoje znanje i kompetencije nadograđujemo odgovarajućim obrazovanjem i učestvovanjem na konferencijama (u zemlji i inostranstvu). Zajedno planiramo karijeru i ciljeve koje sledimo, a uspeh nagrađujemo.

JER ULAŽEMO PUNO TRUDA U DOBROBIT I ZADOVOLJSTVO NAŠIH ZAPOSLENIH

 

Samo ako su zdravi i zadovoljni, zaposleni mogu biti kreativni i uspješni. Današnji životni stil nas stavlja pod veliki pritisak. Svesni smo važnosti dobre ravnoteže između poslovnog i privatnog života. “Šlag na torti” je svakako Halcomov doručak, koji nadopunjuje ponudu toplih napitaka dostupnih u našoj dobro opremljenoj kuhinji, aktivnosti koje nudi BES sportski klub i razne aktivnosti podizanja društvene svesti i još mnogo toga.