Karijera
GRADITE JE SA NAMA

ZAŠTO SE PRIDRUŽITI HALCOMU?

Mi nismo samo još jedna IT kompanija. Mi smo prije svega ljudi koji stvaraju inovativne proizvode i usluge. Mi smo okruženje u kojem puno planiramo i razvijamo se. Okruženje u kojem uspostavljamo sjajne veze i sklapamo prijateljstva. Ponosni smo što stvaramo kulturu koja promovira brigu o drugima, sportski duh i još mnogo toga.

I ZAŠTO JE ODLUKA DA NAM SE PRIDRUŽITE VAŠA NAJBOLJA ODLUKA?

ZATO ŠTO NUDIMO PRIJATELJSKO I INSPIRATIVNO RADNO OKRUŽENJE

 

Opuštena i prijateljska kultura naša je pokretačka snaga. Veliku važnost pridajemo dobrobiti naših zaposlenika pa ih potičemo na osobni i poslovni rast, stiecanje različitih iskustava i specifičnih znanja. Na ovaj način jačamo međusobnu saradnju i obogaćujemo interno znanje. Osim vertikalnog potičemo i horizontalni napredak, učestvovanje u projektima i radnim skupinama … Mogućnosti je puno.

ZATO ŠTO ULAŽEMO U RAZVOJ SVIH NAŠIH UPOSLENIKA

 

Tačno znamo gdje želimo ići. I tačno znamo koja su znanja i vještine potrebne za to. Svjesni smo i da će budućnost finansijskog svijeta biti sasvim drugačija, pa već danas svoje zaposlenike pripremamo za budućnost. Svoje znanje i kompetencije nadograđujemo odgovarajućim obrazovanjem i učestvovanjem na konferencijama (u zemlji i inostranstvu). Zajedno planiramo karijeru i ciljeve koje slijedimo i a uspjeh nagrađujemo.

JER ULAŽEMO PUNO TRUDA U DOBROBIT I ZADOVOLJSTVO NAŠIH UPOSLENIKA

 

Samo ako su zdravi i zadovoljni, zaposlenici mogu biti kreativni i uspješni. Današnji životni stil je nas stavlja pod veliki pritisak. Svjesni smo važnosti dobre ravnoteže između poslovnog I privatnog života. “Šlag na kraju” je svakako Halcomov doručak, koji nadopunjuje ponudu toplih napitaka dostupnih u našoj dobro opskrbljenoj kuhinji, aktivnosti koje nudi BES sportski klub i razne aktivnosti podizanja društvene svijesti su samo neke.