SOFTWARE AS A SERVICE

PROGRAMSKA OPREMA SaaS (Software as a Service)

Nova digitalna rešenja možete brzo i efikasno implementirati bez većih početnih ulaganja u infrastrukturu i održavanje odabirom našeg modela elektronskog bankarstva koji se temelji na principu softvera kao usluge – SaaS (Software as a Service).

Prednosti

OPTIMIZACIJA TROŠKOVA

SIGURNOST

USKLAĐENOST

POUZDANOST

MULTI-MARKET

UNIVERZALNOST

Sertifikati koje posedujemo

Sertifikat za sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001

2003. godine od kompanije Bureau Veritas Quality International dobili smo sertifikat o sistemu upravljanja kvalitetom ISO 9001 za tehničku i elektronsku podršku u implementaciji e-bankarstva, e-plaćanja i povezanih usluga između finansijskih institucija i njihovih klijenata, uključujući snimanje i razmenu dokumenata u elektronskom obliku. Sertifikat se obnavlja godišnje u sklopu eksternih revizija.

Sertifikat za sigurnost informacija ISO 27001

U januaru 2010. dobili smo sertifikat za informacionu sigurnost prema međunarodnom standardu ISO 27001 za tehničku i elektronsku podršku u implementaciji elektronskog bankarstva, elektronskog plaćanja i povezanih usluga između finansijskih institucija i njihovih klijenata, snimanje i razmenu dokumenata u elektronskom obliku. Sertifikat se obnavlja godišnje u sklopu eksternih revizija.

Certificirani po eIDAS

2017 smo se certificirali po Uredbi (EU) št. 910/2014 “eIDAS” za področje kvalificiranih storitev zaupanja, izdaje kvalificiranih potrdil za elektronske podpise, izdaje kvalificiranih potrdil za elektronske žige, kvalificiranih elektronskih časovnih žigov in kvalificiranih potrdil za avtentikacijo spletišč.

Već dugi niz godina naš kreditni rejting je A1 ++

Agencija za kreditni rejting Bisnode d.o.o. godišnje sertifikuje kompanije koje su u poslovanju dobile najveću ocenu kreditnog rejtinga. Ponosni smo što smo ocenjeni sa A1 ++ više godina zaredom.

Lokalizovanim rešenjima pokrivamo tri kontinenta. Zalažemo se da osiguramo izvrsnost. Halcomovo rešenje koristi više od 50 komercijalnih banaka, dve centralne banke i kliring kuće, a naša rešenja koristi više od 200.000 poslovnih korisnika na 7 tržišta u Evropi i Africi. Jer dokazano smo vredni njihovog poverenja.
 • 7
  TRŽIŠTA
 • 50 +
  KOMERCIJALNE BANKE
 • 2
  CENTRALNE BANKE I KLIRING KUĆE
 • 200 k
  PREDUZEĆA
 • 570 k
  IZDATI KVALIFIKOVANI ELEKTRONSKI SERTIFIKATI

KONTAKTIRAJTE NAS

Imate li dodatnih pitanja o Halcom-u, našim rešenjima i ponudama ili biste želeli da zakažete sastanak? Popunite formular, ukratko opišite svoje želje i mi ćemo vas uskoro kontaktirati sa dodatnim informacijama ili predlogom za sastanak.