Za banke i finansijske institucije
BANKARSTVO ZA FIZIČKA LICA

BANKARSTVO ZA FIZIČKA LICA NA NAJVIŠEM NIVOU

Moderna bankarska rešenja postala su deo naše svakodnevice i teško možemo zamisliti da moramo posetiti poslovnicu banke kako bismo videli stanje na računu ili brzo platiti račune. Potrebno je pratiti tehnološke promene i razvoj, zato za fizička lica nudimo najmodernije rešenje web i mobilnog bankarstva.

Ključni elementi bankarstva za fizička lica

Rešenja za nadogradnju

eDocs

Podržava razne bankarske usluge, poput depozita, kredita, ulaganja u vrednosne papire i na taj način se lako proširuje i postupno uvodi dodatne funkcionalnosti svoje elektronske banke.

CommunicationHub

Korisnička komunikacijska multiplatforma koja omogućava slanje individualnih i ciljanih poruka na različite digitalne uređaje.

Slične usluge

Rešenja u cloud-u i integracija

Sa rešenjem za elektronsko bankarstvo softvera kao usluge SaaS (Software as a Service) nema potrebe instalirati i održavati vlastite informacione sisteme. To omogućava bankama da brzo i efikasno implementiraju nova digitalna rešenja bez velikih ulaganja koja obično prate takve projekte.

VIŠE

Obrazovanje

Kao deo sveobuhvatne ponude nudimo i edukaciju i obuku administratora banaka i operativnog osoblja i savetujemo uvođenje modernih digitalnih rešenja. Na temelju rezultata analiza tržišta, takođe podržavamo i uvodimo usluge trećih strana te savetujemo kako poboljšati korisničko iskustvo.

VIŠE

Podrška korisnicima

Pored pomoći koju nudimo u vezi web i mobilnog bankarstva, i drugim Halcomovim rešenjima, dostupni smo i da odgovorimo na sva pitanja kao i za pomoć u slučaju mogućih komplikacija. Nudimo podršku krajnjim korisnicima i bankarskim administratorima sa kojima radimo.

VIŠE

 

SIGURNO Dvofaktorska autentifikacija upotrebom kvalifikovanih elektronskih sertifikata.
USKLAĐENO Usklađenost sa Zakonom o elektronskom dokumentu, elektronskoj identifikaciji i uslugama od poverenja u elektronskom poslovanju („Sl. glasnik RS“, br. 94/2017 i 52/2021) I Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti koji je stupio na („Sl. glasnik RS“, br. 87/2018)
EFIKASNO Digitalizacija bankarskog poslovanja utiče na smanjenje operativnih troškova.
MODULARNO Jedostavan razvoj novih servisa i kanala.
JEDNOSTAVNO Izvrsno korisničko iskustvo

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Imate li dodatnih pitanja o Halcom-u, našim rešenjima i ponudama ili biste želeli da zakažete sastanak? Popunite formular, ukratko opišite svoje želje i mi ćemo vas uskoro kontaktirati sa dodatnim informacijama ili predlogom za sastanak.