Za banke i finansijske ustanove
BANKARSTVO ZA FIZIČKA LICA

BANKARSTVO ZA FIZIČKA LICA NA NAJVIŠEM NIVOU

Moderna bankarska rješenja postala su dio naše svakodnevice i teško možemo zamisliti da moramo posjetiti poslovnicu banke kako bismo vidjeli stanje na računu ili brzo otplatili dugove. Potrebno je pratiti tehnološke promjene i razvoj, zato za fizička lica nudimo najmodernije rješenje web i mobilnog bankarstva.

Ključni elementi bankarstva za fizička lica

Rješenja za nadgradnju

eDocs

Podržava razne bankarske usluge, poput depozita, kredita, ulaganja u vrijednosne papire i na taj način se lako proširuje i postupno uvodi dodatne funkcionalnosti svoje digitalne banke.

CommunicationHub

Korisnička komunikacijska multiplatforma koja omogućava slanje individualnih i ciljanih poruka na različite digitalne uređaje.

Slične usluge

Rješenja u cloud-u i integracija

Sa rješenjem za elektronsko bankarstvo softvera kao usluge SaaS (Software as a Service) nema potrebe instalirati i održavati vlastite informacione sisteme. To omogućava bankama da brzo i učinkovito implementiraju nova digitalna rješenja bez velikih ulaganja koja obično prate takve projekte.

VIŠE

Obrazovanje

Kao dio sveobuhvatne ponude nudimo i edukaciju i obuku administratora banaka i operativnog osoblja te savjetujemo uvođenje modernih digitalnih rješenja. Na temelju rezultata analiza tržišta, također podržavamo i uvodimo usluge trećih strana te savjetujemo kako poboljšati korisničko iskustvo.

VIŠE

Podrška korisnicima

Pored pomoći koju nudimo u vezi web i mobilnog bankarstva, te drugim Halcomovim rješenjima, dostupni smo i da odgovorimo na sva pitanja kao i za pomoć u slučaju mogućih komplikacija. Nudimo podršku krajnjim korisnicima i bankarskim administratorima sa kojima radimo.

VIŠE

 

SIGURNO Dvofaktorska autentifikacija upotrebom kvalifikovanih digitalnih potvrda.
USKLAĐENO Usklađeno s regulativom – eIDAS, GDPR i PSD2.
UČINKOVITO Digitalizacija bankarskog poslovanja utiče na smanjenje operativnih troškova.
MODULARNO Jedostavan razvoj novih servisa i kanala.
JEDNOSTAVNO Izvrsno korisničko iskustvo

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Da li imate dodatnih pitanja o Halcomu, našim rješenjima i ponudama ili želite zakazati sastanak? Ispunite obrazac, ukratko opišite svoje želje i mi ćemo vas uskoro kontaktirati s dodatnim informacijama ili prijedlogom sastanka.