PROFESIONALNE USLUGE

OBRAZOVANJE, SAVETOVANJE I PODRŠKA

Dugogodišnje iskustvo i znanje osnova su za naše profesionalne savete u primeni inovativnih rešenja, promenama poslovnih modela i internih procesa. Nudimo i edukaciju i obuku vaših zaposlenih i savetovanje pri implementaciji rešenja za elektronsko bankarstvo.

Obrazovanje

Svake godine redovno organizujemo nekoliko stručnih skupova na kojima predstavljamo novosti u regulativi, inovacije u području elektronskog bankarstva i nova rešenja i funkcionalnosti koje razvijamo.

Razvoj po meri

Neke banke, kod implementacije novih rešenja za elektronsko bankarstvo, žele se razlikovati od drugih i zato bi osnovnim funkcionalnostima želele dodati neke nove, jedinstvene na tržištu. Tu nastupamo mi – sa prilagođavanjima I prilagođenim razvojom.

Podrška trećim ponuđačima

Podrška pružaocima usluga trećih strana uključuje integraciju TPP-a u ime banaka i administraciju dozvola za pristup API-ju, podršku tokom integracije, opoziv korisničkih dozvola, automatsko obaveštavanje banaka u slučaju sumnjivih transakcija …

Korisnička iskustva

Nudimo vam profesionalne savete koji krajnjeg korisnika vode po određenoj ruti, predlozima u smeru boljeg korisničkog iskustva i provodimo UX testiranja.


 

Prednosti

PREDNOST NAD KONKURENCIJOM

ZADOVOLJSTVO KORISNIKA

USKLAĐENOST S REGULATIVOM

BRZA IMPLEMENTACIJA INOVACIJA

PERSONALIZOVANI PRISTUP

STRUČNI PRISTUP

Lokalizovanim rešenjima pokrivamo tri kontinenta. Zalažemo se da osiguramo izvrsnost. Halcomovo rešenje koristi više od 50 komercijalnih banaka, dve centralne banke i kliring kuće, a naša rešenja koristi više od 200.000 poslovnih korisnika na 7 tržišta u Evropi i Africi. Jer dokazano smo vredni njihovog poverenja.
 • 7
  TRŽIŠTA
 • 50 +
  KOMERCIJALNE BANKE
 • 2
  CENTRALNE BANKE I KLIRING KUĆE
 • 200 k
  PREDUZEĆA
 • 570 k
  IZDATI KVALIFIKOVANI ELEKTRONSKI SERTIFIKATI

KONTAKTIRAJTE NAS

Imate li dodatnih pitanja o Halcom-u, našim rešenjima i ponudama ili biste želeli da zakažete sastanak? Popunite formular, ukratko opišite svoje želje i mi ćemo vas uskoro kontaktirati sa dodatnim informacijama ili predlogom za sastanak.