PROFESIONALNE USLUGE

OBRAZOVANJE, SAVJETOVANJE I PODRŠKA

Dugogodišnje iskustvo i znanje osnova su za naše profesionalne savjete u primjeni inovativnih rješenja, promjenama poslovnih modela i internih procesa. Nudimo i edukaciju i obuku vaših zaposlenika i savjetovanje pri implementaciji rješenja za digitalno bankarstvo.

Obrazovanje

Svake godine redovno organiziramo nekoliko stručnih skupova na kojima predstavljamo novosti u regulativi, inovacije u području digitalnog bankarstva i nova rješenja i funkcionalnosti koje razvijamo.

Razvoj po mjeri

Neke banke se kod implementacije novih rješenja za digitalno bankarstvo žele razlikovati od drugih i zato bi osnovnim funkcionalnostima željele dodati neke nove, jedinstvene na tržištu. Tu nastupamo mi – s prilagodbama i prilagođenim razvojem.

Podrška trećim ponuđačima

Podrška pružateljima usluga trećih strana uključuje integraciju TPP-a u ime banaka i administraciju dozvola za pristup API-ju, podršku tokom integracije, opoziv korisničkih dozvola, automatsko obavještavanje banaka u slučaju sumnjivih transakcija …

Korisnička iskustva

Nudimo vam profesionalne savjete koji krajnjeg korisnika vode po određenoj ruti, prijedlozima u smjeru boljeg korisničkog iskustvu te provodimo UX testiranja.


 

Prednosti

PREDNOST NAD KONKURENCIJOM

ZADOVOLJSTVO KORISNIKA

USKLAĐENOST S REGULATIVOM

BRZA IMPLEMENTACIJA INOVACIJA

PERSONALIZIRANI PRISTUP

STRUČNI PRISTUP

Lokalizovanim rješenjima pokrivamo dva kontinenta. Zalažemo se da osiguramo izvrsnost. Halcomovo rješenje koristi više od 50 komercijalnih banaka, dvije centralne banke i kliring kuće, a naša rješenja koristi više od 150.000 poslovnih korisnika na 7 tržišta u Evropi i Africi. Jer dokazano smo vrijedni njihovog povjerenja.
 • 7
  TRŽIŠTA
 • 50 +
  KOMERCIJALNE BANKE
 • 2
  CENTRALNE BANKE I KLIRING KUĆE
 • 200 k
  PREDUZEĆA
 • 500 k
  IZDANE KVALIFIKOVANE DIGITALNE POTVRDE

KONTAKTIRAJTE NAS

Da li imate dodatnih pitanja o Halcomu, našim rješenjima i ponudama ili želite zakazati sastanak? Ispunite obrazac, ukratko opišite svoje želje i mi ćemo vas uskoro kontaktirati s dodatnim informacijama ili prijedlogom sastanka.