USLUGE PODRŠKE

ODZIVNOST I DOSTUPNOST

Rešavanje tehničkih problema, pitanja korisnika, rešavanje problema na serverima i mrežama prepustite nama. Naše usluge podrške obezbeđuju preusmeravanje i odgovaranje na sve pozive, s ciljem osiguranja nesmetanog rada svih naših rešenja.

Podrška korisnicima

Osim pomoći u vezi s web i mobilnom bankom, i ostalim Halcomovim uslugama, dostupni smo i za odgovore na sva vaša pitanja i za pomoć u slučaju mogućih komplikacija.

Tehnička podrška

Obezbeđujemo kontrolu nad radom uređaja i usluga 24/7, s ciljem efikasnog i nesmetanog rada s rešenjima za elektronsko bankarstvo. Vršimo analize, rešavamo probleme, testiramo ispravke i brinemo o distribuciji.

Razvojno održavanje

Vršimo nadogradnju postojećih rešenja za elektronsko bankarstvo. Najučinkovitiji smo jer učestvujemo u razvojnim zadacima i projektnim timovima banaka.

Sistemska administracija

Vršimo održavanje hardvera, uklanjanje sistemskih problema i internih IT zahteva. Učestvujemo u razvojnim zadacima i raznim projektima sa bankama, što omogućava nesmetan rad naših sistema.

Prednosti

ODZIVNOST

MULTIKANALNI PRISTUP

SIGURNOST PODATAKA

ZADOVOLJSTVO KORISNIKA

PRILIKA ZA OPTIMIZACIJU

USKLAĐENOST SA REGULATIVOM


 

KONTAKTIRAJTE NAS

Imate li dodatnih pitanja o Halcom-u, našim rešenjima i ponudama ili biste želeli da zakažete sastanak? Popunite formular, ukratko opišite svoje želje i mi ćemo vas uskoro kontaktirati sa dodatnim informacijama ili predlogom za sastanak.