USLUGE PODRŠKE

ODZIVNOST I DOSTUPNOST

Rješavanje tehničkih problema, pitanja korisnika, rješavanje problema na serverima i mrežama prepustite nama. Naše usluge podrške osiguravaju preusmjeravanje i odgovaranje na sve pozive, s ciljem osiguranja nesmetanog rada svih naših rješenja.

Podrška korisnicima

Osim pomoći u vezi s web i mobilnom bankom, te ostalim Halcomovim uslugama, dostupni smo i za odgovore na sva vaša pitanja i za pomoć u slučaju mogućih komplikacija.

Tehnička podrška

Obezbjeđujemo kontrolu nad radom uređaja i usluga 24/7, s ciljem efikasnog i nesmetanog rada s rješenjima za digitalno bankarstvo. Vršimo analize, rješavamo probleme, testiramo ispravke i brinemo o distribuciji.

Razvojno održavanje

Vršimo nadgradnju postojećih rješenja za digitalno bankarstvo. Najučinkovitiji smo jer učestvujemo u razvojnim zadacima i projektnim skupinama banaka.

Sistemska administracija

Vršimo održavanje hardvera, uklanjanje sistemskih problema i interne informatike. Učestvujemo u razvojnim zadacima i raznim projektima s bankama, što omogućava nesmetan rad naših sistema.

Prednosti

ODZIVNOST

MULTIKANALNI PRISTUP

SIGURNOST PODATAKA

ZADOVOLJSTVO KORISNIKA

PRILIKA ZA OPTIMIZACIJU

USKLAĐENOST S REGULATIVOM


 

KONTAKTIRAJTE NAS

Da li imate dodatnih pitanja o Halcomu, našim rješenjima i ponudama ili želite zakazati sastanak? Ispunite obrazac, ukratko opišite svoje želje i mi ćemo vas uskoro kontaktirati s dodatnim informacijama ili prijedlogom sastanka.