Fizička lica
ELEKTRONSKO BANKARSTVO

Elektronsko bankarstvo za fizička lica

Elektronska banka je prilagođena za upotrebu na računarima i namijenjena je bankarstvu za fizičke osobe. Omogućuje izvršavanje plaćanja u BiH i inostranstvu, pregled podataka o vlastitim računima, te kontrolu, upravljanje finansijskim sredstvima, pregled kredita, kartično poslovanje … Korištenje je jednostavno i sigurno.

PREDNOSTI

  • Plaćanja
  • Brza plaćanja
  • Pregled stanja
  • Upravljanje finansijama

Plaćanja

Omogućuje pripremu, provjeru i autorizaciju platnih naloga u platnom prometu u domovini i inostranstvu.

Predloška za brzo plaćanje

Predloška za brzo plaćanje omogućava pripremu novih platnih naloga na osnovu već izvedenih plaćanja, koja su arhivirana.

Pregled stanja

Omogućuje pregled stanja na računima i praćenje transakcija pojedinačno ili u kombinaciji prema odabranim kriterijima, pregled i uređenje plaćanja kreditnom karticom, pregled štednih računa, stanje kredita …

Upravljanje osobnim finansijama

Omogućuje vam određivanje kategorije potrošnje i odgovarajućih proračuna za svaku kategoriju. Korisnik tako može vidjeti tačnu strukturu potrošnje prema kategorijama i odstupanje od postavljenog plana.

RAST PRIHODA

OPTIMIZACIJA TROŠKOVA

SIGURNOST

UNIVERZALNOST

MODULARNOST

USKLAĐENOST S REGULATIVOM

KONTAKTIRAJTE NAS

Da li imate dodatnih pitanja o Halcomu, našim rješenjima i ponudama ili želite zakazati sastanak? Ispunite obrazac, ukratko opišite svoje želje i mi ćemo vas uskoro kontaktirati s dodatnim informacijama ili prijedlogom sastanka.