Fizička lica
MOBILNO BANKARSTVO

IZVRSNO KORISNIČKO ISKUSTVO

Mobilna banka djeluje u operacionim sistemima iOS i Android i neovisna je o web prgledniku, a s njom su vaše finansije dostupne 24/7. Upotreba ne zahtijeva velika tehnička znanja, ali omogućuje sveobuhvatan pregled finansijske situacije i pristup drugim bankarskim uslugama, poput pregleda plaćanja, arhiva i poslovnica banke i bankomata.

PREDNOSTI

  • Brzi linkovi
  • Pregled platnih kartica
  • GEO lokator
  • Upravljanje finansijama
  • Društvene mreže

Brza plaćanja

Različite vrste plaćanja prikazane su linkovima na početnoj stranici, što omogućava lakši način da brzo završite najčešće radnje (npr. plaćanje putem predloška, ​​nedavne transakcije …).

Pregled platnih kartica

Modul korisnicima omogućava pregled platnih kartica, detalje transakcija, informacije o limitu.

GEO lokator

GEO lokator omogućuje vam pretraživanje po mjestu koje vas interesuje (POI) pomoću aplikacije Google Maps. Prije prve upotrebe treba omogućiti pristup podacima o lokaciji korisnika.

Upravljanje osobnim finansijama

Omogućuje vam određivanje kategorije potrošnje i odgovarajućih proračuna za svaku kategoriju. Korisnik tako može vidjeti tačnu strukturu potrošnje prema kategorijama i odstupanje od postavljenog plana.

Dijeljenje informacija na društvenim mrežama

Podijelite informacije o vašim bankarskim aplikacijama na socijalnim mrežama (npr. Facebook, Twitter …).

RAST PRIHODA

OPTIMIZACIJA TROŠKOVA

SIGURNOST

MODULARNOST

USKLAĐENOST S REGULATIVOM

KONTAKTIRAJTE NAS

Da li imate dodatnih pitanja o Halcomu, našim rješenjima i ponudama ili želite zakazati sastanak? Ispunite obrazac, ukratko opišite svoje želje i mi ćemo vas uskoro kontaktirati s dodatnim informacijama ili prijedlogom sastanka.