Za banke i finansijske ustanove
BANKARSTVO ZA PRAVNA LICA

BANKARSTVO ZA PRAVNA LICA NA NAJVIŠEM NIVOU

Razumijemo raznolikost korisnika poslovnih bankarskih usluga, pa pružamo jedinstvenu platformu koja vam omogućuje stvaranje vlastitih web bankarskih ponuda za različite pravne osobe – od samostalnih poduzetnika do multinacionalnih kompanija – kako biste smanjili njihove ukupne troškove i pružili najbolje korisničko iskustvo.

Ključni elementi bankarstva za pravna lica

e-Docs
Podržava različite bankarske usluge kao što su depoziti, krediti, ulaganje u vrjednosne papire…
CommunicationHub
Korisnička komunikacijska multiplatforma koja omogućava slanje individualnih i ciljanih poruka.

Slične usluge

Programska oprema – SaaS (Software as a Service)

S rješenjem za elektronsko bankarstvo po načelu SaaS (Software as a Service) nije potrebno instalirati i održavati vlastite informacijske sisteme. Tako banke mogu brzo i učinkovito uspostaviti nova digitalna rješenja bez velikih ulaganja koja obično prate takve projekte.

VIŠE

Obrazovanje

Kao dio sveobuhvatne ponude nudimo i edukaciju i obuku administratora banaka i operativnog osoblja te savjetujemo uvođenje modernih digitalnih rješenja. Na temelju rezultata analiza tržišta, također podržavamo i uvodimo usluge trećih ponuđača, te savjetujemo kako poboljšati korisničko iskustvo.

VIŠE

Podrška korisnicima

Pored pomoći koju nudimo u vezi web i mobilnog bankarstva, te drugim Halcomovim rješenjima, dostupni smo i da odgovorimo na sva pitanja kao i za pomoć u slučaju mogućih komplikacija. Nudimo podršku krajnjim korisnicima i bankarskim administratorima sa kojima radimo.

VIŠE

 

UČINKOVITO Digitalizacija bankarskog poslovanja smanjuje operativne troškove.
SIGURNO Sistem za sprječavanje zloupotreba AntiFraud i dvofaktorska autentifikacija sa upotrebom kvalifikovanih digitalnih potvrda.
MODULARNO Jednostavan razvoj novih servisa i kanala.
USKLAĐENO Usklađenost s reguativom – eIDAS, GDPR i PSD2.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Da li imate dodatnih pitanja o Halcomu, našim rješenjima i ponudama ili želite zakazati sastanak? Ispunite obrazac, ukratko opišite svoje želje i mi ćemo vas uskoro kontaktirati s dodatnim informacijama ili prijedlogom sastanka.