Povećaj veličinu slova Smanji veličinu slova
Promijeni kontrast

NAŠA MISIJA

Stvaramo sigurna, efikasna i pouzdana tehnološka rješenja koja u prvi plan stavljaju izvrsno korisničko iskustvo. Sa bogatim setom profesionalnih i praktičnih znanja pozitivno utičemo na rast i optimizaciju poslovanja naših partnera. Ljudi i okolina su uvijek na prvom mjestu u obavljanju naše misije.

NAŠA VIZIJA

S naglaskom na najviši stepen sigurnosti i upravljanja rizikom, želimo stvoriti budućnost finansijske industrije kao vodećI i pouzdanI pružatelja usluga. Inovativnim tehnološkim rješenjima želimo našim poslovnim partnerima pružiti konkurentsku prednost, kontinuirani rast poslovanja i poslovnu izvrsnost.

NAŠE VRIJEDNOSTI

Čak i dobro osmišljena strategija ne može uspjeti bez jake kulture koja stoji iza nje.

Lična odgovornost

Svoje zadatke i obaveze obavljamo savjesno i pošteno. Zalažemo se za pružanje izvrsnosti i neprekidno težimo ka poboljšanju. Svako od nas se pridržava najviših etičkih standarda, iskreni smo i pošteni, i to u svemu što radimo.

Otvorenost

Sretni smo što svoje znanje i iskustvo dijelimo jedni s drugima, jer vjerujemo da u znanju ima snage. Slušamo sve i svako od nas usuđuje se izraziti svoje mišljenje. Uvek to kažemo ispravno i izravno, tako da se vijesti, dobre ili loše, brzo i pravovremeno šire.